Головна БлогІ ось ми знову в теплій сонячній Одесі!

І ось ми знову в теплій сонячній Одесі!

Черговий фестиваль для майбутніх мам, для дітей та їх батьків.  І як можна відмовитись) Приємні зустрічі, цікаві промови та привітні люди, запах моря та смачненьке від Органік Мілк – бездоганні складові чудового настрою.
І завершує нашу «спекотну активність» грандіозний фестиваль!

Charity Weekend – благодійний проект Маші Єфросиніної та фонду “Твоя опора”. Всі заходи в рамках Charity Weekend присвячені здоровому розвитку жінки і сім’ї.
Charity Weekend – це можливість провести час приємно і з користю: по-перше, всі зібрані під час уїк-ендів гроші йдуть на допомогу тим, хто цього потребує, по-друге, для гостей це можливість отримати корисну інформацію, цікаві знайомства та незабутні враження.
Дійсно, враження незабутні, емоції зашкалюють. Дегустації, майстер-класи, конкурси та виступи зірок! Таке різноманіття вражень не залишить байдужим жодного.  Ми раді бути присутніми на такому дійстві. Адже, ми не лише були корисними для всіх присутніх, розповідаючи про  молочну продукцію та переваги саме органіки, а й стали частинкою благодійності, зробили свій маленький внесок у велику справу.

Ну от і все. Літо закінчилося. Чекаємо наступні наші «літні канікули»)