Головна Сир

Сир

Сир
органічний розсільний «Сулугуні»
165 г
35 %
Склад

молоко коров’яче органічне нормалізоване, агент твердіння – хлорид кальцію, сіль кухонна харчова, бактеріальна закваска, ферментний молокозсідальний препарат. Без ГМО

Зберігання

за температури від +0°С до + 6°С , при відносної вологості повітря 80-85%. 45діб

Поживна цінність

Білки – 25,0 g(г)
Жири – 20,4 g(г), в тому числі насичені жири - 13,3 g(г)
Вуглеводи – 0 g(г), Сіль – 1,1 g(г).

Енергетична цінність (калорійність) на 100 g(г) продукту: 1180 кДж / 284 ккал

Сир органічний розсільний «Сулугуні»
Сир
м’який органічний «Моцарела»
175 г
45 %
Склад

молоко коров’яче органічне нормалізоване, агент твердіння – хлорид кальцію, закваска для сиру, ферментний молокозсідальний препарат. Склад розсолу: вода питна пастеризована, сіль кухонна харчова, агент твердіння хлорид кальцію, регулятор кислотності - лимонна кислота. Без ГМО

Зберігання

за температури від 0°С до + 6°С при відносної вологості повітря 80-85%. 30 діб

Поживна цінність

Білки – 17,3 g(г)
Жири – 18,8 g(г), в тому числі насичені жири – 12,2 g(г)
Вуглеводи – 0 g(г), Сіль – 0,6 g(г),

Енергетична цінність (калорійність) на 100 g(г) продукту: 990 кДж / 238 ккал

Сир м’який органічний в розсолі «Моццарелла» 45% жиру
Сир
органічний твердий "Український"
300 г
50 %
Склад

молоко коров'яче нормалізоване органічне, сіль кухонна, бактеріальні закваски (чисті культури молочнокислих бактерій), агент твердіння – хлорид кальцію, ферментний молокозсідальний препарат мікробіального походження. Без ГМО.

Зберігання

при відносній вологості повітря не більше 75 ±5% за температури
від 0°C до +5°C – не більше 25 діб,
від +5°C до +8°C – не більше 20 діб

Поживна цінність

Білки – 24,0 g(г)
Жири – 30,0 g(г), в тому числі насичені жири - 19,0 g(г)
Вуглеводи – 0 g(г), Сіль – 2,23 g(г)

Енергетична цінність (калорійність) на 100 g(г) продукту: 1518 кДж / 366 ккал

Сир органічний твердий "Український" 300г 50%
Сир
органічний твердий "Український"
50 %
Склад

молоко коров'яче нормалізоване органічне, сіль кухонна, бактеріальні закваски (чисті культури молочнокислих бактерій), агент твердіння – хлорид кальцію, ферментний молокозсідальний препарат мікробіального походження. Без ГМО.

Зберігання

при відносній вологості повітря не більше 75 ±5% за температури
від 0°C до +5°C – не більше 25 діб,
від +5°C до +8°C – не більше 20 діб

Поживна цінність

Білки – 24,0 g(г)
Жири – 30,0 g(г), в тому числі насичені жири - 19,0 g(г)
Вуглеводи – 0 g(г), Сіль – 2,23 g(г)

Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 1518 кДж / 366 ккал

Сир органічний твердий "Український"
Сир
"Адигейский" органічний
45 %
Склад

молоко коров'яче органічне нормалізоване, регулятор кислотності - лимонна кислота, сіль куханна. Без ГМО.

Зберігання

за температури від 0 до 6 °C, 20 діб

Поживна цінність

Білки – 16,3 г
Жири – 18,0 г, в тому числі насичені жири - 11,8 г
Вуглеводи – 0 г, Сіль – 0,34 г

Енергетична цінність (калорійність) на 100 g(г) продукту: 943 кДж /227 ккал

Органічний сир Адигейский м’який 45%
Бринза
органічна
45 %
Склад

молоко коров'яче нормалізоване органічне, сіль кухонна, бактеріальні закваски (чисті культури молочнокислих бактерій), агент твердіння – хлорид кальцію, ферментний молокозсідальний препарат мікробіального походження. Без ГМО.

Зберігання

за температури від 0°C до 6°C і відносній вологості повітря не більше 85%. Строк придатності - 30 діб.

Поживна цінність

Білки – 14,8 г
Жири – 18,0 г, в тому числі ненасичені жири - 11,6 г
Вуглеводи – 0 г, Сіль - 4,5 г

Енергетична цінність (калорійність) на 100 г, продукту: 907 кДж /219 ккал

Бринза органічна