organic-milk preloader
Головна Переваги органіки

Переваги органіки

За дослідженням вчених Університету Ньюкасла (Велика Британія), Учасників європейського дослідницького проекту Quality Low Input Food (QLIF) та Інституту продовольчих ресурсів НААН України.

На 50% більше Омега-3 жирних кислот, які:
– понижують ризик серцево-судинних захворювань;
– підвищують розумові здібності;
– сповільнюють процес старіння

Вміст незамінних амінокислот та замінних більший на 10,8% та 11,2% відповідно

На 60% більше імуно-стимулюючих антиоксидантів

Вміст білку та «справжнього» білку більший на 2,04% і 1,7% відповідно

На 11% більше α-ліноленової кислоти, яка:
– корисна для здоров’я серця, так як понижує рівень холестерину;
– ефективно розщеплює надлишкові жирові клітини

М’яка пастеризація під час обробки дозволяє зберегти більше вітамінів та інших корисних мікроелементів

На 74% більше йоду

close X