Склад
молоко коров’яче органічне нормалізоване, фермент лактаза, агент твердіння – хлорид кальцію, сіль кухонна харчова, бактеріальна закваска, ферментний молокозсідальний препарат.
Зберігання
за температури від 0—6 °С
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г)
Жири 20,4 g(г)
- в тому числі насичені жири 13,3 g(г)
Вуглеводи 0 g(г)
- в тому числі цукор 0 g(г)
Білки 25,0 g(г)
Сіль 1,1 g(г)
Енергетична цінність: 1180 кДж
Калорійність: 284 ккал
Склад
молоко коров’яче органічне нормалізоване, фермент лактаза, агент твердіння - хлорид кальцію, сіль кухонна, бактеріальна закваска, ферментний молокозсідальний препарат.
Без ГМО.
Зберігання
за температури від 0°С до 6°С
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г)
Жири 18,8 g(г)
- в тому числі насичені жири 12,2 g(г)
Вуглеводи 0 g(г)
- в тому числі цукор 0 g(г)
Білки 17,3 g(г)
Сіль 0,6 g(г)
Енергетична цінність: 990кДж
Калорійність: 238 ккал
Склад
вершки з коров'ячого незбираного органічного молока, фермент лактаза, бактеріальні закваски (чисті культури молочнокислих бактерій).
Кількість життєздатних молочнокислих бактерій, КУО в 1см³ продукту не менше ніж 1х107.
Без ГМО
Зберігання
за температури (4 ±2) °C
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г)
Жири 15,0 g(г)
- в тому числі насичені жири 9,9 g(г)
Вуглеводи 3,6 g(г)
- в тому числі цукор 3,6 g(г)
Білки 2,6 g(г)
Сіль 0,2 g(г)
Енергетична цінність: 660 кДж
Калорійність: 160 ккал
Склад
молоко коров’яче органічне нормалізоване, фермент лактаза, хлорид кальцію, бактеріальні закваски (чисті культури молочнокислих бактерій).
Кількість життєздатних молочнокислих бактерій, КУО в 1г продукту не менше 1x106.
Без ГМО.
Зберігання
за температури 2 - 6°C
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г)
Жири 5,0 g(г)
- в тому числі насичені жири 3,2 g(г)
Вуглеводи 1,7 g(г)
- в тому числі цукор 1,7 g(г)
Білки 16,0 g(г)
Сіль 0,2 g(г)
Енергетична цінність: 490 кДж
Калорійність: 117 ккал
Склад
молоко коров’яче органічне нормалізоване, фермент лактаза, агент твердіння – хлорид кальцію, закваска для сиру, ферментний молокозсідальний препарат.
Склад розсолу: вода питна пастеризована, сіль кухонна харчова, агент твердіння хлорид кальцію, регулятор кислотності - лимонна кислота.
Без ГМО.
Зберігання
за температури від 0°С до 6°С
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г)
Жири 18,8 g(г)
- в тому числі насичені жири 12,2 g(г)
Вуглеводи 0 g(г)
- в тому числі цукор 0 g(г)
Білки 17,3 g(г)
Сіль 0,6 g(г)
Енергетична цінність: 990кДж
Калорійність: 238 ккал
Склад
Вершки пастеризовані з коров’ячого незбираного органічного молока, фермент лактаза.
Без ГМО.
Зберігання
при наступних температурних режимах зберігання:
режим 1: від 0 °C до -5 °C
режим 2: від -6 °C до -11 °C
режим 3: від -12°C до -18 °C
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г)
Жири 82,6 g(г)
- в тому числі насичені жири 51,0 g(г)
Вуглеводи 0,8g(г)
- в тому числі цукор 0,8 g(г)
Білки 0,8 g(г)
Сіль 0,1 g(г)
Енергетична цінність 3080 кДж
Калорійність 753 ккал
Склад
молоко коров’яче нормалізоване органічне, фермент лактаза.
Без ГМО.
Зберігання
за температури (4 ±2) °C
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г)
Білки – 2,9 g(г)
Жири – 2,5 g(г) в тому числі насичені жири - 1,7 (g)г
Вуглеводи – 4,6 (g)г, в тому числі цукор - 0 (g)г
Енергетична цінність: 220 кДж
Калорійність: 53 ккал
Склад
молоко коров'яче нормалізоване органічне, симбіотична кефірна закваска, фермент лактаза.
Кількість життєздатних молочнокислих бактерій, КУО в 1см³ продукту не менше ніж 1х107.
Без ГМО.
Зберігання
за температури (4 ±2) °C
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г)
Білки – 2,9 g(г)
Жири – 2,5 g(г)
Вуглеводи – 4,4 g(г)
Енергетична цінність 217кДж
Калорійність 52ккал
Склад
молоко коров'яче органічне нормалізоване, закваска для йогурту (Streptococcus termophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp., Bulgaricus), пробіотик: Lactobacillus rhamnosus (LGG). Кількість життєздатних молочнокислих бактерій, КУО в 1см³ продукту не менше ніж 1х109.
Без ГМО.
Зберігання
за температури (4 ±2) °C
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г)
Білки – 2,9 g(г)
Жири – 2,5 g(г) в тому числі насичені жири – 1,6 g(г)
Вуглеводи – 4,4 g(г), в тому числі цукор – 0 g(г)
Енергетична цінність: 216 кДж
Калорійність: 55 ккал