Склад
Вершки пастеризовані з коров’ячого незбираного органічного молока, фермент лактаза. Без ГМО.
Зберігання
"при наступних температурних режимах зберігання:
режим 1: від 0 °C до -5 °C
режим 2: від -6 °C до -11 °C
режим 3: від -12°C до -18 °C
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г)
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту
Енергетична цінність 3080кДж
Калорійність 753ккал
Жири 82,6 g(г)
- в тому числі насичені жири 51,0 g(г)
Вуглеводи 0,8g(г)
- в тому числі цукор 0,8 g(г)
Білки 0,8 g(г)
Сіль 0,1 g(г)
Склад
молоко коров’яче нормалізоване органічне, фермент лактаза. Без ГМО
Зберігання
за температури (4 ±2) °C, 10 діб
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г)
Білки – 2,9 g(г)
Жири – 2,5 g(г) в тому числі насичені жири - 1,7 (g)г
Вуглеводи – 4,6 (g)г, в тому числі цукор - 0 (g)г
Енергетична цінність (калорійність) на 100 (g)г продукту: 220 кДж / 53 ккал
Склад
молоко коров'яче нормалізоване органічне, симбіотична кефірна закваска, фермент лактаза.
Кількість життєздатних молочнокислих бактерій, КУО в 1см³ продукту не менше ніж 1х107. Без ГМО.
Зберігання
за температури (4 ±2) °C, 25 діб
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г)
Білки – 2,9 g(г)
Жири – 2,5 g(г)
Вуглеводи – 4,4 g(г)
Енергетична цінність (калорійність) на 100 g(г) продукту: 217 кДж / 52 ккал.
Склад
молоко коров'яче органічне нормалізоване, закваска для йогурту (Streptococcuc termophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp.,Bulgaricus), пробіотик: Lactobacillus rhamnosus (LGG). Кількість життєздатних молочнокислих бактерій, КУО в 1см³ продукту не менше ніж 1х109. Без ГМО.
Зберігання
за температури (4 ±2) °C, 25діб
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г)
Білки – 2,9 g(г)
Жири – 2,5 g(г) в тому числі насичені жири - 1,6 g(г)
Вуглеводи – 4,4 g(г), в тому числі цукор - 0 g(г)
Енергетична цінність (калорійність) на 100 g(г) продукту: 216 кДж / 55 ккал.